Collectie: instant-tether-system

Het Instant Tether System™:
uw bestaande gereedschappen in enkele seconden veilig gemaakt voor werken op hoogte

Het NLG Instant Tether System™ (ITS) is een unieke, effectieve en veilige manier om een ​​tool tethering systeem te installeren . Het is snel, eenvoudig en sterk; ontworpen voor drukke en uitdagende werkplekken waar veiligheid voorop staat.

Wat maakt het zo speciaal?

  • Installeer het op bestaande tools
  • Installeer het zelf ter plaatse
  • Gebruik het onmiddellijk
  • Eenvoudig inspecteren en beheren.

Hier is hoe al deze elementen samenkomen.

Monteer de ITS™ achteraf zonder uw gereedschap te beschadigen

We horen vaak over tool tethering-systemen waarbij u uw bestaande tools moet aanpassen. Hierbij doen zich een aantal problemen voor. Ten eerste dat het tijd kost om de aanpassingen door te voeren. Ten tweede dat die wijzigingen de garantie van het gereedschap ongeldig kunnen maken. Ten slotte heeft u of uw onderaannemers misschien niet altijd gereedschapslijnen nodig als er op grondniveau wordt gewerkt en wilt u daarom geen permanente aanpassingen.

Het NLG Instant Tether System™ rekent af met al deze problemen.

Hoe? Laten we het uitleggen.

We hebben het ontworpen om met elk gereedschap te werken zonder dat het hoeft te worden aangepast. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw gereedschap beschadigt terwijl u ons bevestigingssysteem monteert of dat uw garantie vervalt.

Het is snel en eenvoudig te installeren; en wanneer u het verwijdert, zijn er geen vlekken, geen kleverige resten van lijm en geen schade.

Klaar voor gebruik

Onze unieke Tether Tape™ is een zelfsmeltende siliconen tape met een glasvezelgaas erin geweven om het de kracht te geven die het nodig heeft om zijn werk te doen.

Als het eenmaal is uitgerekt en geactiveerd, hecht het zich zonder lijm aan zichzelf. Na 24 uur is de tape volledig uitgehard en één geheel geworden. Maar u hoeft niet te wachten om uw gereedschap te gebruiken.

De Tether Tape™ is getest en gecertificeerd voor direct gebruik.

Installeer het ITS™ zelf

Zelfinstallatie is een essentieel onderdeel van ons Instant Tether System™. We hebben het zo ontworpen dat het in alle opzichten voor u werkt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw dure gereedschap wegstuurt om een ​​bevestigingssysteem te laten plaatsen. U zult geen werk mislopen of downtime hebben omdat u wacht tot uw gereedschap wordt teruggestuurd.

Ons Instant Tether System™ bestaat uit twee dingen:

Eerst selecteert u de juiste D-ringketting voor uw gereedschap. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt ook kiezen voor een niet-geleidende D-ring als u elektrische werkzaamheden uitvoert.

Vervolgens knip je een stuk Tether Tape™ af. Dit moet lang genoeg zijn om het gereedschap minstens acht keer te wikkelen. Onze tape maakt gebruik van zelfsmeltende technologie om hem een ​​onverslaanbare grip te geven. Verwijder gewoon de plastic achterkant wanneer u klaar bent om uw D-ringband te bevestigen en zorg ervoor dat u de Tether Tape ™ stevig uitgerekt houdt terwijl u deze om uw gereedschap wikkelt.

Het is het uitrekken dat de zelfsmeltende technologie activeert. Als het eenmaal is verlijmd, is het gebruik gegarandeerd voor een jaar. Als die tijd om is, knipt u de tape af en vervangt u deze. Je kunt de D-ring zo vaak hergebruiken als je wilt.

U hebt geen speciale apparatuur of kennis nodig om ons Instant Tether System™ te installeren. Bekijk gewoon onze stapsgewijze video om erachter te komen.

Beheer uw tool tethering-systeem

Als u verantwoordelijk bent voor de veiligheid op uw site, heeft u elke dag veel om over na te denken. We willen die last niet nog groter maken, dus hebben we nagedacht over hoe we het Instant Tether System™ eenvoudig te beheren kunnen maken.

De ITS™ heeft een garantie van één jaar, maar dat betekent dat de tape na 12 maanden gebruik moet worden vervangen.

Om u te helpen dit bij te houden, bieden we onze Tether Tape™ aan in twee verschillende kleuren: groen en oranje.

Als u onze gereedschapsbevestigingssystemen voor de meeste van uw gereedschappen tegelijkertijd installeert, kunt u bijhouden wanneer u dit hebt gedaan en welke kleur tape u hebt gebruikt. Stel dat u begint met groene Tether Tape™ op al uw gereedschap.

Als er 12 maanden zijn verstreken, kun je alle gereedschappen met groene Tether Tape™ verzamelen, verwijderen en de D-ring-gereedschapsketting opnieuw bevestigen met de oranje Tether Tape™.

Dat maakt het gemakkelijk om tools te herkennen die niet compliant zijn.

Wij zijn van mening dat het vastbinden van gereedschap essentieel is om te voorkomen dat voorwerpen vallen in een groot aantal bedrijfstakken. Maar we zijn ook van mening dat de invoering van dergelijke systemen snel, eenvoudig en kosteneffectief moet zijn.

Ons Instant Tether System™ geeft je veiligheid in seconden. Met zoveel voordelen hoeft u niet te wachten om dit onderdeel te maken van uw strategie om het aantal vallende voorwerpen te verminderen en uw werkplek veiliger te maken.